Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra, discuţii cu Nedelcearu, Costache şi Alibec: 'Am ţinut să ascult varianta lor şi să le dau un sfat'

www.prosport.ro
Cosmin Contra

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri seară, că a avut o întrevedere cu jucătorii Ionuţ Nedelcearu şi Valentin Costache, doi dintre fotbaliştii sancţionaţi de FC Dinamo după ce au petrecut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău, din Cupa României. Contra va discuta, vineri, şi cu Denis Alibec, component al Stelei.

“Am vrut să am o discuţie cu ei, să ascult şi varianta lor. Sunt jucători tineri, de mare perspectivă, simţeam nevoia să am o discuţie cu ei şi să le dau câteva sfaturi. Şi să-i ntreb ce vor de la viitor. Am ţinut neapărat să ascult varianta lor şi să le dau un sfat ce ar trebui să facă de acum înainte. Vineri o să am o întrevedere şi cu Denis Alibec. Jucătorii care sunt de valoare şi perspectivă, trebuie să încercăm să avem discuţii cu ei şi să-I aducem pe drumul cel bun”, a spus Contra la Digi Sport.

Cosmin Contra a precizat, referitor la un alt dinamovist, Steliano Filip, că nu are nimic cu niciun jucător şi că atâta timp cât jucătorul demonstrează că merită să fie la echipa naţională, îl va convoca. În acest moment însă, Filip trebuie să arate altfel ca randament, a adăugat selecţionerul. “Filip are impresia că eu am ceva cu el. L-am lăsat afară înainte de meciul cu Craiova, a jucat prost după ce a ratat transferul în Turcia, la Karabukspor. A fost ofertă pentru el, care nu a fost acceptată de patron. El ajunsese la o înţelegere, dar clubul nu a dorit să îl lase. Eu l-am băgat următorul meci, nu a jucat bine şi am crezut că are nevoie de câteva zile să îşi revină la sentimente mai bune, să joace mai bine. Nu a făcut-o”, a explicat Contra.

Tehnicianul a menţionat că nu îşi reproşează nimic din ce a făcut la Dinamo. “Eu nu îmi reproşez nimic. A ştiut toată lumea ce s-a întâmplat la echipă. Singura mea «mea culpa» este că am făcut acel schimb între Nistor şi Nascimento. Credeam că este un schimb bun. Lotul din momentul de faţă s-a făcut şi cu acordul conducerii. Asta cu vinovat Contra mi se pare lipsă de profesionalism din partea multora. Eu întotdeauna am încercat să fac ce-i mai bun pentru echipă. Nu ştiu de ce atacurile continuă la adresa mea, dar eu nu vreau să răspund. Îi propun domnului Dinu să meargă dânsul la Dinamo şi să încerce să repare ce am greşit”, a adăugat Contra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.