Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra și Mutu merg la Roma să încerce imposibilul: 'Radu Ștefan a plâns în vestiar'

www.gsp.ro
Ștefan Radu națională

Cosmin Contra, selecționerul României, și Adrian Mutu, managerul sportiv, vor merge la Roma pentru a discuta cu fundașul Ștefan Radu, din dorința de a-l convinge să revină la națională.

Totuși, Adrian Boingiu, selecționerul naționalei sub 19 ani, un apropiat al lui Ștefan Radu, crede că fundașul lui Lazio nu va reveni la națională. Acesta a dezvăluit că Radu a plâns în vestiar în 2008, după meciul România - Lituania 0-3, când a avut o evoluție slabă și a fost schimbat la pauză.

Citește și: Decizie neașteptată luată de Simona Halep: Unde își va petrece Crăciunul și unde va începe noul an

"Eu am reuşit să vorbesc cu Ştefan Radu după aproape 10 ani, am avut o relaţie foarte apropiată cu el. Am am ajuns în Italia am făcut tot posibilul să ne vedem. Fiind şi cu Cătălin Munteanu, cu care este foarte apropiat, am găsit o portiţă şi ne-am văzut.

Ne-am întâlnit, am fost la el acasă şi am vorbit. Şi mi-a spus: «Domn' profesor, îmi pare foarte rău. Aş fi vrut să vin. Am avut un moment în care am plâns atunci la Cluj, când au făcut cum a făcut. Din momentul ăla, am decis să ma dedic echipei de club. Pentru că aici e familia, aici sunt banii și nu pot să mă duc pe două fronturi. Am avut nişte probleme de genunchi care au trebuit să se rezolve într-un fel sau altul şi nu puteam să risc să rămân pe drumuri»", a spus Boingiu la TV Telekom Sport, potrivit gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.