Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contraatacul Cameliei Bogdan la adresa Antenei 3. Solicitare către CNA

captura TV
articol

Judecătorul Camelia Bogdan ar fi plătit bani mulți pentru apariția unor articole în presa străină! Un astfel de articol a fost prezentat pe larg în cadrul Emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3 - este vorba de un articol care ar fi fost plătit în The London Post. Replica judecătoarei a venit repede - o sesizare a Consiliului Național al Audiovizualului (vezi mai jos plângerea intrată în posesia stiripesurse.ro)

Radu Berceanu ieșire IRONICĂ: motivul pentru care nu vine în fața comisiei de anchetă

Camelia Bogdan este prezentată ca fiind o judecătoare care a condamnat pentru corupție un mogul de media și apoi a fost suspendată. Există suspiciunea majoră că este scris chiar de ea.

La finalul articolului este încercuit cu roșu „punctele de vedere din acest articol nu sunt asumate de publicația care găzduiește articolul”, ceea ce ar însemna că articolul ar fi plătit.

content-image

Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură de Consiliul Suprem al Magistraturii, dar aceasta a contestat decizia în instanță la Înalta Curte de Casație și Justiție. Judecatoarea Camelia Bogdan a devenit foarte cunoscută după ce a făcut parte din completul care l-a condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu în Dosarul ICA.

Replica Cameliei Bogdan a venit repede. Aceasta a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului și a solicitat înregistrările a două ediții ale Emisiunii ”Sinteza Zilei”:

Stimata Doamna Director al Consiliului National al Audiovizualului, 
Stimate Domnule Secretar de Stat, 

Cu deosebit respect, va rog sa imi comunicati inregistrarile emisiunilor postului TV ANTENA 3  din 4 06 2017:

https://www.antena3.ro/externe/sinteza-zilei-camelia-bogdan-articole-platite-in-presa-internationala-416597.html in care Dr Shahid Qureshi (senior editor) al trustului The London Post & Media Group , senior Analyst BBC /LBC London Radio a fost catalogat, inter alia,  asasin, terorist, anti-UE, anti-Nato, etc, imputandu-mi-se ca l-as fi mituit pentru publicarea articolului ce poate fi consultat la adresa:

http://thelondonpost.net/romanian-judge-who-jailed-corrupt-billionaire-media-mogul-is-suspended-seeking-justice-for-herself/

Totodata, va rog sa imi comunicati si inregistrarea emisiunii din 12 05 2017, in care romanii din Londra sunt catalogati capsunari.

https://www.antena3.ro/actualitate/social/mircea-badea-camelia-bogdan-pleaca-la-londra-probabil-si-a-gasit-un-loc-sa-capsunareasca-412949.html
Prezentele inregistrari imi sunt necesare pentru aducerea la cunostinta/solicitarea unui punct de vedere de la BBC in privinta standardelor de etica jurnalistica practicate la emisiunile ANTENA 3/ profesionalismul verificarilor CNA in materie.
Va rog sa primiti expresia intregii mele consideratii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.