Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre de la distanță între Victor Ponta și Liviu Dragnea: Pe cine vrea iar în PSD fostul premier

ponta dragnea

Deputatul Victor Ponta a declarat vineri, la Târgu-Jiu, că speră ca atât fostul preşedinte executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, cât şi primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, să revină în partid şi să treacă peste ''supărarea'' provocată de scoaterea celor doi de pe listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Declarațiile lui Ponta sunt în contradictoriu cu cele făcute de Liviu Dragnea, cel care cerea, luna trecută, excluderea celor doi din partid. ”Cei care nu susţin PSD şi care sunt membri PSD înseamnă că nu cred în PSD. Dacă nu cred în PSD înseamnă, nu mai pot fi nici membri. Este foarte simplu”, a declarat Liviu Dragnea.

El a afirmat că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, care candidează ca independent pentru un post de deputat, nu va reuşi să strângă voturile necesare obţinerii mandatului, dar va lua din voturile adresate candidaţilor PSD.

Citește și: Motivul pentru care femeile gardian din pușcării ajung să facă SEX cu condamnații

"După 15 ani în care am mâncat aceeaşi pâine cu Călinoiu, nu o să mă auziţi spunând ceva de rău de el. La fel şi cu primarul Ciocea, un om pe care din 2004 de când îl cunosc întotdeauna l-am apreciat, m-a sprijinit, ne-am bătut împreună în toate campaniile. Domnul Călinoiu, pe care îl consider în continuare prietenul meu, nu va lua numărul de voturi ca să fie ales, în schimb va lua voturi de la noi, de la PSD. Şi atunci cine se bucură? Eu ştiu că Ion Călinoiu tot pesedist e, după 20 de ani nu poţi să te schimbi deodată. Şi sunt convins că putem să rămânem o echipă toţi, o echipă a PSD-ului. Cred că o să revină amândoi în partid, locul lor este alături de noi, eu m-aş bucura să vină de astăzi în echipa PSD şi să treacă peste supărare, cum am trecut şi eu peste alte supărări'', a spus Ponta.

Fostul lider PSD a precizat că, în opinia sa, "va fi o campanie mai dură şi mai murdară decât toate campaniile de până acum, adevărata bătălie urmând să se dea după 12 decembrie".

Citește și: Mamiferele marine sunt în prag de EXTINCȚIE

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) candidatura ca independent pentru un post de deputat, după ce a fost exclus de pe listele PSD în urma unei condamnări de 4 luni de închisoare cu suspendare, decizia magistraţilor nefiind definitivă.

Călinoiu a declarat, după depunerea candidaturii, care a avut loc cu puţin timp înainte de expirarea termenului, că decizia de a merge ca independent a fost susţinută de colegii săi de partid, primari şi preşedinţi de organizaţii locale, după ce conducerea centrală a PSD a refuzat să revină asupra listelor iniţiale de candidaţi stabilite la nivel judeţean şi modificate ulterior de Comitetul Executiv Naţional.

Citește și: Asta e legătura dintre kilogramele în plus și memorie

A doua candidatură independentă din judeţ, la Senat, este cea a primarului din Bustuchin, Ion Ciocea, acesta reuşind să strângă aproximativ 4.000 de semnături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.