Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre DURE în Comisia LIBE! Europarlamentar PNL a intervenit furtunos: 'Să nu facem confuzia între Guvernul PSD şi România'

Parlamentul European 4

Europarlamentarul PNL Traian Ungureanu a sugerat, în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE), ca discuţiile  să se axeze mai mult pe violenţele de la mitingul din 10 august pentru că atunci zeci de mii de oameni au fost umiliţi. Ungureanu a adăugat că ar fi mai corect să se facă o diferenţă între Guvernul PSD al României şi ţara însăşi.

Încep audierile în Comisia SPP - Pe cine vor lua la întrebări parlamentarii

„Cred că ar trebui instistat asupra acestui episod tragic din 10 august. Zeci de mii de oameni au fost umiliţi, degradaţi de un Guvern care nu a putut respecta limitele minime de decenţă. Nimeni nu se aştepta ca Guvernul să privească cu simpatie protestatarii, dar tratamentul violent la care aceşti oameni au fost supuşi nu are scuză. În zilele următoare aceiaşi oameni au fost umiliţi de un val de minciuni, pentru că au fost acuzaţi de lovitură de stat, de consum de droguri, de primire de bani de activităţi paramilitare. Singura consolare este că doamna premier a dat dovadă ulterior de umor şi i-a calificat pe protestatari cu formula protestanţi”, a spus Traian Ungureanu, conform news.ro.

Europarlamentarul a mai spus că ar fi mai corect să se facă o diferenţă între Guvernul PSD al României şi România.

„În această situaţie vă întreb dacă nu ar fi mai cinstit să nu facem confuzia între Guvernul PSD al României şi România şi dacă Comisia nu ar trebui să ceară Guvernului să aleagă între corupţie şi violenţă. Două sunt prea mult”, a precizat Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.