Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre în PNL: Unul dintre cei mai cunoscuţi liberali o acuză pe Turcan de poziţii contrare preşedintelui Iohannis

pnl.ro
pnl sigla

Diferitele curente ideologice din PNL îi determină pe liderii liberali să se atace public. Deputatul Mihai Voicu, unul dintre cei mai cunoscuţi parlamentari liberali, o critică public pe Raluca Turcan, liderul grupul PNL din Camera Deputaţilor, că susţine lucruri care intră în contradicţie cu ideile preşedintelui Iohannis. Concret, este vorba despre susţinerea faţă de referendumul pentru familie.

"Astăzi, de la tribuna Camerei Deputaților, liderul grupului parlamentar PNL din Cameră, doamna deputat Raluca Turcan, a afirmat că PNL susține inutilul referendum pentru modificarea Constituției. Este adevărat că nu dețin nicio funcție de conducere în partid, dar nu îmi amintesc să fi citit vreo știre cum că vreun for statutar al PNL să fi votat așa ceva de la Congresul din iunie. Am avut însă satisfacția și bucuria ca partidul să îl desemneze oficial pe președintele Klaus Iohannis drept candidat al partidului pentru un nou mandat, desemnare ce vine, evident, împreună cu un parteneriat ce cuprinde susținerea acestuia, sper eu, în toate privințele. Președintele a fost constant în a afirma că acest referendum este inutil (#biglike), afirmație întărită recent. Sper că nu ne-am decis să îl susținem pe președinte pe sărite, așa că nu pot decât să sper că doamna deputat Turcan a vorbit în nume personal", scrie Mihai Voicu pe Facebook.

"Susţinem referendumul pentru întărirea familiei, la fel cum susţinem şi integritatea în funcţia publică", a mai spus Turcan, miercuri, de la tribuna Parlamentului.

Vezi şi: Sfatul medicului nutriționist: Aceste alimente NU îți cresc glicemia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.