Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre între Petre Daea și Dacian Cioloș în scandalul pestei porcine: 'Noi nu am avut nevoie în 2016 de informările de la SRI. ANSVSA își făcea treaba atunci'

facebook.com
Dacian Ciolos

Contre între Petre Daea şi Dacian Cioloş pe tema pestei porcine! După ce ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că fostul premier ar trebui să dea socoteală pentru răspândirea virusului, Dacian Cioloş i-a răspuns în direct la Digi24 că actuala guvernare pare depăşită de situaţie.

„Noi nu am avut nevoie în 2016 de informările de la SRI ca să știm ce se întâmplă în țară, pentru că ANSVSA își făcea treaba atunci”, a spus fostul premier al României, Dacian Cioloș, la Digi24.

După ce SRI a dezvăluit că a transmis 132 de informări pe tema pestei porcine din 2016 încoace, ministrul agriculturii, Petre Daea, a dat vina pe Dacian Cioloş, pentru că el era premier la acea vreme.

Fostul principe Nicolae dă ultimele detalii despre nunta sa: 'Aproape totul este pus la punct'. Ce spune despre participarea Familiei Regale la eveniment

„Am intensificat controalele la frontieră, am informat autoritățile locale din ţară și am adoptat mai multe acte normative pentru ca lucrurile să fie foarte clare pentru toți cei responsabili de prevenirea și de ținerea sub control a răspândiri virusului dacă el apare”, a arătat Dacian Cioloș.

„Mantra de la PSD în ultimul an și jumătate e că tehnocrații sunt de vină pentru tot ce guvernul e incapabil să facă”,a replicat fostul premier.

„Din 2017 încoace, de când dl Daea s-a instalat pe scaun și spune că avea informările respective, că știa ce se întâmplă în țară... păi dacă știa e și mai grav, pentru că văd că n-au intervenit, nu au luat nicio măsură de prevenție în 2017 și iată unde ne aflăm astăzi”, a punctat Dacian Cioloș, fost comisar european pentru agricultură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.