Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTRE între Robert Turcescu și Carmen Dan, în Parlament

Ministrul de Interne, Carmen Dan și deputatul PMP, Robert Turcescu, au avut o serie de contre în Comisia de Apăarea din Camera Deputaților, din cauza violențelor din 10 august.

Iată dialogul dintre cei doi:

Carmen Dan: În ceea ce privește situația jandarmeriței bătute în Piața Victoriei, presupun că acea situație va face obiectul unei ancete interne a Jandarmeriei. Sunt convinsă că și Parchetul Militar are în preocuparea sa această situație.

Robert Turcescu a intervenit: ”Am și eu mai multe nelămurii legate de jandarmerița bătută. Situația doamnei respective nu era chiar așa dramatică, cu a fost prezentată inițial.

Carmen Dan i-a răspuns rapid: ”Vă invit să această analiză cu propria dumneavoastră minte, după analiza tuturor documenteler. Oare a fost ordin sau simplă inițiativă să o lovească în cap un singur individ de vreo 20 de ori?
Robert Turcesu: ”Aceeași întrebare am și eu legat de acel om cu mâinile ridicate, lovit de jandarmi de vreo 20 de ori.
Carmen Dan: Nu cumva va antepronunțați inainte sa  parcurgeti acest raport? Nu cumva aveti o atitudine mai mult politica decat tehnica?  Nu cumva ati intart in sfera subiectivismului?
Ulterior acestui dialog, în Comisia de Apărare au început dispute între PSD, PNL și USR, fiecare acuzându-se că încearcă politizarea auderii și a evenimentelor din Piața Victoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.