Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre la România TV între Gabriela Firea şi o liberală: REPLICILE dintre cele două

mutare politica

Scandal imens în direct la România TV între primarul Capitalei, Gabriela Firea şi candidata PNL la alegerile parlamentare, Hildegard Brandl. Totul a pornit de la faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu a invitat-o pe Gabriela Firea la manifestările de 1 Decembrie.

Candidata PNL a acuzat că Firea a primit invitația, dar nu vrea ea să meargă, iar primarul Bucureștilui a acuzat-o de miniună.

Citeşte şi: Victor Ciutacu anunţă cele două nume de la PSD în pericol de a fi arestate

”Hildegard Brandl: Doamna primar aţi primit invitaţie, dar nu aţi vrut să veniţi.

Gabriela Firea: Nu o cunosc pe doamna respectivă. probabil e din acelaşi val ca cei de la USR. Nu am primit nicio invitaţie aşa cum s-a afirmat. Nu aveam cum să primesc o invitaţie de la niciun minister. Cred că e o lipsă de respect faţă de votul bucureştenilor, dar şi o impoliteţe la adresa mea. Eliminăm liderii care nu ne convin. Asta e democraţia. Să lăsăm pe fiecare să îşi spună părerea. Ce legătură are cu democraţia când premierul nu vrea să participe la aceeaşi reuniune cu primarul. Vreţi să spun minciuni de dragul de a acoperi Administraţia prezidenţială? Nu o să o fac.

Hildegard Brandl: Şi domnul Dragnea poate să sărbătorească, dar nu e în prim plan. Trataţi această problemă la un nivel politicianist.

Citeşte şi: Gabriela Firea continuă războiul cu Klaus Iohannis: 'E o minciună sfruntată'

Gabriela Firea: Nu are autoritatea morală să mă judece. Dacă nu ştie cine sunt, să caute. Are tupeul împrumutat de la cei de la PDL. Sunt teleghidaţi din afara ţării de votul străinilor. Să îi penalizeze pe cei care nu vor binele acestei ţări. Mesajul că premierul va fi dat de forţe oculte e unul demobilizator. Să vină românii cât mai mulţi la vot. Să îi trimită în opoziţie pe cei care nu vor binele acestei ţări.

În discuţie a intervenit şi Varujan Vosganian de la ALDE care a ironizat-o pe liberală din cauza faptului că are probleme cu limba română. "Doamna de la PNL nu ştie să vorbească limba română. Nu ştiu de ce au apărut astfel de candidaţi care nu ştiu să vorbească limba română.", a mai spus Vosganian.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.