Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea continuă războiul cu Klaus Iohannis: 'E o minciună sfruntată'

firea iohannis

Scandalul invitaţiilor de Ziua Naţională pare fără sfârşit. Primarul Capitalei, Gabriela Firea a redeschis, după foarte mult timp, Arcul de Triumf, dar nu a primit invitaţie din partea lui Klaus Iohannis pentru a participa la Ziua Naţională.

Citește și: Noua MODĂ PORNO printre tinere: Cum au ajuns să se machieze / FOTO

"Aveam datoria morală să redeschid Arcul de Triumf. Absolut toate avizele luate au fost legal luate, vă asigur. Se va amenaja şi o alveolă pentru turişti şi treceri pentru pietoni. Acest monument turistic trebuie redat turismului.", a spus Firea la inaugurarea Arcului de Triumf.

Citește și: SCANDAL în învățământ: Două ELEVE s-au rupt în BĂTAIE / VIDEO ȘOCANT

Deşi anumite surse spuneau că Gabriela Firea a primit totuşi invitaţie de la Administraţia Prezidenţială, primarul Capitalei spune că totul este o invenţie. Mai mult, Firea l-a atacat dur pe preşedintele Klaus Iohannis. "Cineva a vrut să transforme Ziua Naţională în zi personală.Nu am primit invitaţie de la Administraţia Prezidenţială. Sunt un om serios. Nu eram motivată să fac aşa ceva. S-a vorbit de o posibilă invitaţie la defilare, dar mi s-a spus astăzi la inaugurare că de coordonarea acestor evenimente se ocupă Administraţia Prezidenţială. Eu nu am primit invitaţie. Să nu mai încerce nimeni să spună altceva că e o minciună sfruntată, că am eu invitaţie. E o singură invitaţie de la Ministerul Apărării. Ea nu e potrivită. Să nu ne intristăm, vine Ziua Naţională. Nu e motiv de tristeţe. ", a spus Firea la Antena 3, la emisiunea Alessandrei Stoicescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.