Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Control FULGER la Tel Drum - Compania s-a ales cu AMENDĂ

tel drum

Noi probleme pentru compania Tel Drum. Firma a încasat o amendă usturătoare în urma unor controale inopinate făcute de Apele Române, totul după ce inspectorii au constatat o serie de nereguli.

Citește și: BUBUIE scandalul în PRU - Fiica lui Vadim Tudor iese la atac după anunțul lui Sebastian Ghiță privind candidatura la europarlamentare

"Apele Romane a penalizat societatea Tel Drum cu suma de 412.155 lei, circa 90.000 de euro, dupa ce un control inopinat a scos la iveala ca firma a extras 9.220 metri cubi de pietris fara autorizatie. Tel Drum a contestat aceste penalitati, dar Tribunalul Teleorman a decis ca angajatii statului au avut dreptate cand au amendat societatea.

La inceputul lui 2018, inspectorii de la Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) Teleorman au facut doua controale in perimetrul Peretu al albiei vadului Vedea, delimitat de comunele Vedea si Peretu.

"Aceste penalitati aplicate nu se circumscriu, din punct de vedere juridic, unei raspunderi contraventionale, ci mai degraba cuantumul acestora prezinta prejudiciul suferit prin extragerea a 9.220,49 mc de balast, fara a detine niciun fel de reglementare si fara a se plati contributiile specifice prevazute de legile speciale ale domeniului de gospodarire a apelor", explica SGA Teleorman, conform Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.