Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTROL la Ministerul Economiei: Cine e VIZAT

corpul de control

Corpul de control al premierului a început o acţiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri cu privire la participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"E o problemă care se află (...) în atenţia prim-ministrului Dacian Cioloş şi, în această dimineaţă, Corpul de control al prim-ministrului a început o acţiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri. Obiectivele acestei acţiuni de documentare sunt demersurile întreprinse de Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri pentru participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris. Şi anume, modalitatea de închiriere a spaţiului destinat standului României, derularea procedurii de atribuire a contractului şi sumele plătite pentru asigurarea participării României la Târgul industriei alimentare", a declarat Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria.

Citește și: Pornografie infantilă la un șef de la România TV: S-a filmat când făcea sex cu copile de 13 ani

Potrivit lui Iolu, concluziile, la nivelul premierului, vor veni după ce această acţiune de documentare a Corpului de control va fi gata.

Citește și: VIDEO Rușii fac mișto de europeni, după ce au doborât avionul din Ucraina: Au creat mobila în formă de sistem de rachetă BUK

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.