Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controversatul medic care și-a bătut colegii în sala de operații a fost găsit SPÂNZURAT

Europa FM
doctor medic spital

Medicul urolog Mugur Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, și-a pus capăt zilelor, marți, fiind găsit spânzurat într-o casă de vacanță de către soția sa.

„În cursul acesti zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit sp'nzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit sp'nzurat într-o anexă gospodărească”, anunță IPJ Dolj.

Citește și: Cozmin Gușă intră la rupere în scandalul colaborării lui Mugur Isărescu cu Securitatea: Aici este vorba despre altceva

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Medicul a fost găsit fără suflare de către soție, acesta nelăsând niciun bilet în care să spună de ce a recurs la un asemenea gest.

Mugur Riza nu mai lucra la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova de mai bine de un an și jumătate, după ce i-a fost desfăcut contractul în urma scandalurilor în care a fost implicat. Medicul s-a bătut de mai multe ori cu colegii în sala de operație și, de cele mai multe ori, a fost nevoie de poliție pentru aplanarea scandalurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.