Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controverse după ce o comună din Vrancea a fost dezinfectată cu ajutorul unui elicopter care a împrăștiat substanțe peste clădiri, drumuri și terenuri

Elicopter, căutări Timiș

O comună din județul Vrancea a fost dezinfectată cu ajutorul unui elicopter care a împrăștiat substanțe peste clădiri, drumuri și terenuri din aer. Inițiativa a stârnit reacții diferite printre localnici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Proprietarul elicopterului s-a născut în comuna vrânceană Suraia și în urmă cu câțiva ani s-a mutat la Oradea. Revenit cu afaceri în localitatea natală, el i-a propus primarului să dezinfecteze comuna în contextul crizei provocate de virusul COVID 19.

Citește și: Ministru Muncii, Nelu Tătaru: Există în stoc un număr de teste suficient

Primăria a pus la dispoziție substanța care a fost împrăștiată peste unicul sat al comunei.

„Între orele 12-14, s-a realizat dezinfecția pe cale aeriană a Comunei Suraia. Aceasta a fost realizată gratuit de către fiul satului, Dogaru Neculai, primăria comunei Suraia punând la dispoziție doar substanța pentru dezinfecție, fapt pentru care conducerea Primăriei transmite mii de mulțumiri în numele cetățenilor”, a scris, pe Facebook, primarul Grosu Vasile.

Cei mai mulți cetățeni au lăudat inițiativa omului de afaceri, însă au fost și persoane care s-au declarat deranjate de zgomot și de faptul că nu au fost anunțate despre acțiune.

„O întrebare am și eu! ... a anunțat cineva această dezinfecție pe cale aeriană ... ? Totuși o dezinfecție pe cale aeriană prezintă niște măsuri care trebuiesc luate . ...stau și mă întreb dacă cineva a ținut cont de asta ... (nu de alta dar în unele cazuri putem face mai mult rău decăt bine”, a scris pe Facebook o femeie care locuiește în comuna Suraia.

Citește și: Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: E o etapă pe care am reușit să o întârziem cât mai mult posibil

„Mulțumim, dar nu e un mod normal, avem părinți alergici, copii, trebuia să fie anunțată populația sau să facă noaptea!!! Și trebuie să știm substanța dacă cineva are o problemă!”, a spus alt localnic, completat imediat de altul. „Da. Și să nu vină cu elicopterul că face zgomot...să vină cu deltaplanul”.

În final, soluția ar trebui să vină de la Raed Arafat, sugerează cineva: „Da, da !!! Da-ți-l în primire la Arafat că a speriat vacile gestante”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.