Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controverse în cadrul PSD Gurgiu. Șeful CJ Giurgiu susține că alegerile la organanizația județeană sunt perfect statutare

PSD
PSD sigla

PSD Giurgiu organizează azi alegeri pentru șefia filialei județene. În timp ce președintele interimar, senatorul Niculae Bădălău și președintele CJ Giurgiu susțin că alegerile se țin potrivit Statutului partidului, președintele organizației municipale și mai  mulți parlamentari susțin contrariul.

”Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a ieşit, ieri, într-o conferinţă de presă în care a încercat să arate că nu ar fi „statutară” Conferinţa Judeţeană a PSD de mâine, când va fi aleasă noua conducere de la Giurgiu.

Deşi soluţii existau, domnul Barbu a susţinut că nu a apucat să convoace o şedinţă similară la municipiu pentru stabilirea delegaţilor şi a vrut, astfel, să justifice faptul că Organizaţia Municipală a PSD Giurgiu nu va fi reprezentată la evenimentul de mâine. Şi mai îngrijorător este că Nicolae Barbu a anunţat că trei organizaţii locale din municipiu au fost dizolvate, dar, din păcate, iată că nici până acum nu a reuşit o reorganizare a structurii pe care o conduce.

Îi reamintesc domnului Nicolae Barbu faptul că, în cel mai recent Comitet Executiv Naţional, s-a stabilit ca în fiecare judeţ să fie convocate Conferinţe pentru alegeri interne, în perioada 10 septembrie-10 octombrie. 62 din cei 68 de membri ai CEx-ului PSD Giurgiu au votat pentru organizarea conferinţei pe 13 septembrie, pentru a avea timp să organizăm referendumul pentru familie ce va avea loc în data de 7 octombrie.

Fiecare şi-a exprimat opinia în CEx-ul de săptămâna aceasta, democratic, şi tot fiecare a votat aşa cum a considerat.

În acest context, îl rog pe domnul Barbu ca, atunci când vrea să mai vorbească despre statutul Partidului Social-Democrat, să mă caute ca să i-l dau pe cel actual, poate îl înţelege şi dânsul... Pentru că, dacă îşi aminteşte, statutul a fost schimbat în urma Congresului PSD din 10 martie. Ceea ce citeşte Barbu este statutul vechi şi, deci, informaţiile prezentate de dumnealui presei locale nu mai sunt de actualitate.”, susține Marian Mina, președintele CJ Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.