Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conversaţiile dintre Barack Obama şi Bruce Springsteen, difuzate pe platforma Spotify, vor fi editate într-o carte

Agerpres
Barack Obama

Conversaţiile dintre fostul preşedinte american Barack Obama şi muzicianul Bruce Springsteen, difuzate anul acesta pe platforma Spotify, vor fi editate într-o carte în octombrie, a indicat joi editura Penguin Random House, potrivit news.ro.

"Renegades: Born in the USA", care va fi lansată la nivel internaţional pe 26 octombrie, reia dialogul dintre cei doi şi va fi îmbogăţită cu fotografii şi documente, precum discursurile adnotate ale fostului preşedinte american, în special "afirmaţiile pentru cea de/-a 50-a aniversare de la marşul de la Selma", etapă simbol a luptei pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare în Statele Unite, indică editura cu sediul la New York.

În podcast, difuzat online de Spotify în februarie, Obama şi Springsteen, care a susţinut campania lui Joe Biden, vorbesc despre Statele Unite şi viaţa lor prin diverse teme, precum rasismul, muzica sau paternitatea.

"De-a lungul anilor, ceea ce am constatat a fost faptul că avem o sensibilitate comună. Pentru muncă, familie şi America. În felul nostru, Bruce şi cu mine am făcut călătorii paralele pentru a încerca să înţelegem ceea ce ne-a dat această ţară", a scris Barack Obama în primele pagini ale cărţii, potrivit fragmentelor difuzate de editor.

Difuzarea acestui podcast a confirmat ambiţiile Spotify în acest domeniu. Cartea, în format mare, este la pre-comandă la preţul de 50 de dolari pe site-ul Penguin Random House.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.