Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copii se mai pot bucura, în 19 mai și 9 iunie, de ultimele concerte educative orgranizate în această stagiune de Filarmonica Brașov

Filarmonica Brașov

Copiii se mai pot bucura, în 19 mai şi 9 iunie, de ultimele concerte educative din această stagiune, organizate pentru ei de Filarmonica Braşov, săptămâna viitoare programul cuprinzând poemul simfonic "Petrică şi Lupul" de Serghei Prokofiev.

"Concertele pentru copii aduc un aport important dezvoltării culturale a unui copil, deoarece oferă o oportunitate pentru aceştia de a experimenta muzica live într-un mediu distractiv şi captivant. Aceste concerte sunt concepute să fie interactive şi educative. Prin participarea la aceste concerte, copiii pot învăţa despre muzică, dar pot şi descoperi modul în care pot fi transmise poveşti prin intermediul acestei arte, ceea ce îi poate ajuta să dezvolte o mai mare apreciere pentru muzica de calitate. În plus, concertele pentru copii sunt o experienţă socială valoroasă, care poate să stimuleze un sentiment de comunitate în jurul muzicii şi al artelor", se arată într-un comunicat transmis joi de Filarmonica braşoveană.

Spectacolul de pe 19 mai va fi dirijat de maestrul Radu Popa, iar nararea va fi asigurată de povestitoarea Alexandra Enache, violoncelistă în orchestra simfonică braşoveană.

Peste 7.000 de copii au participat, în stagiunea aceasta, la diversele reprezentaţii, spectacolul "Petrică şi Lupul" devenind unul emeblematic pentru instituţia de cultură braşoveană.

Vor avea loc două concerte, de la ora 10,00 şi de la ora 11,00, însă bilete disponibile mai sunt doar pentru cel de-al doilea.

Ultimele concerte educative ale Filarmonicii Braşov din această stagiune vor avea loc pe 9 iunie, tot de la orele 10,00 şi 11,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.