Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii cu dizabilităţi ai refugiaţilor ucraineni au beneficiat de sprijin din partea Serviciului de Ajutor Maltez din România

observatorul.ro
copii cu dizabilitati handicap

Copiii cu dizabilităţi ai refugiaţilor ucraineni aflaţi în oraşul Solotvino au beneficiat de sprijin din partea Serviciului de Ajutor Maltez din România, care a organizat un eveniment cu activităţi interactive dedicate acestora, a informat, marţi, Consulatul României la Solotvino.

"Bucuroşi să fim şi astăzi alături de Serviciul de Ajutor Maltez din România prin Secretariatul său general, care a organizat, în parteneriat cu oficiul nostru şi Consiliul Comunităţii Teritoriale Solotvino, un eveniment dedicat copiilor cu dizabilităţi şi copiilor proveniţi din familiile refugiaţilor ucraineni aflaţi în Transcarpatia. Activităţile interactive desfăşurate cu acest prilej au beneficiat de o logistică adecvată, trezind interesul micuţilor participanţi", precizează reprezentanţii Consulatului României la Solotvino, pe pagina de facebook a consulatului.

Conform aceleiaşi surse, astfel de acţiuni vor continua.

"A fost un început promiţător, căruia oaspeţii noştri de astăzi vor să îi dea o dimensiune sporită, asigurată printr-o prezenţă constantă în mijlocul copiilor din Comunitatea Teritorială Solotvino, contribuind astfel la dezvoltarea în continuare a palierului cognitiv-educativ la nivelul acestora, prin activităţi specifice", menţionează sursa citată.

De asemenea, Serviciul de Ajutor Maltez din România deţine un punct permanent de sprijin adresat refugiaţilor de război în Punctul de Trecerea a Frontierei Sighetu Marmaţiei, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.