Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii din Târgu Mureș învață de la actori cum să citească corect cu voce tare

bbci.co.uk
profesor profesoara scoala cursuri educatie elevi

Biblioteca Județeană Mureș a deschis seria manifestărilor care marchează Ziua Națională a Lecturii, sărbătorită în fiecare an în 15 februarie.

Astfel, în perioada 8-15 februarie, de la ora 12:00, la sediul bibliotecii, vor avea loc întâlniri între actorii târgumureșeni şi liceeni, cu discuții și lectură de texte literare, relatează Rador Radio România.

Preșcolarii care vor vizita Biblioteca Copiilor în această perioadă vor fi întâmpinați de actorii Teatrului Ariel care le vor citi și interpreta texte, spune directoarea Bibliotecii Judeţene Mureş, Monica Avram: "Partenerii din acest an sunt colegii de la Teatrul Național, atât de la compania ”Liviu Rebreanu”, cât și de la compania ”Tompa Miklos”, dar și colegii de la Teatrul Ariel. Ei se vor întâlni cu elevi, mai mici și mai mari, și vor fi mici ateliere de îndrumări din partea actorilor, îndrumări vizavi de felul în care trebuie citit un text, de felul în care trebuie citit și interpretat un text.”

În perioada 12-14 februarie se adaugă câte un atelier după-amiaza, de la ora 18:00, la Biblioteca Copiilor, deschise tuturor celor interesați.

Pe toată durata campaniei, la Biblioteca Copiilor va fi amenajat un colțișor de lectură care așteaptă familiile și toți doritorii să vină să citească cu voce tare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.