Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii instituţionalizaţi se vor putea bucura de un loc de joacă amenajat prin donaţiile judecătorilor din Alba Iulia

hunedoaraplus.ro
loc de joaca parc

Un loc de joacă pentru copiii de la o casă de tip familial din Alba Iulia a fost amenajat prin contribuţia judecătorilor celor trei instanţe din municipiu în cadrul campaniei umanitare "De Paşti dăruieşti bucurie".

"Curtea de Apel Alba Iulia a organizat, împreună cu Tribunalul Alba şi Judecătoria Alba Iulia, o campanie umanitară denumită sugestiv 'De Paşti dăruieşti bucurie', care s-a finalizat recent cu inaugurarea unui loc de joacă pentru cei 22 de copii instituţionalizaţi de la casa de tip familial 'Izvorul Tămăduirii' din Alba Iulia", se arată într-un comunicat postat marţi pe pagina de Facebook a Curţii de Apel (CA) Alba Iulia.

Spaţiul de joacă a fost amenajat cu un tobogan, panou de căţărare, balansoar şi carusel, realizate şi montate de o firmă specializată în condiţii de maximă siguranţă pentru cei mici, o trambulină mare şi câteva articole sportive - masă de tenis, fileu de badminton, palete, mingi, de care să se poată bucura şi copiii mai mari, scrie Agerpres.ro.

"Au contribuit cu donaţii colegi aflaţi în activitate sau pensionari şi care au făcut astfel posibilă împlinirea visului unor copii cu care viaţa nu a fost foarte generoasă până acum", au transmis reprezentanţii instanţei.

Potrivit acestora, o parte din suma strânsă a fost donată şi pentru susţinerea campaniei de întrajutorare şi sprijinire a unei familii nevoiaşe din municipiul Alba Iulia, intitulată "O casă pentru nouă copii", iniţiată de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în parteneriat cu Oliviu Gaşpar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.