Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii lui Harry Kane sunt bine după ce au fost răniți într-un accident cu trei mașini în Germania

footballtoday.com
harry kane

Copiii lui Harry Kane ar fi „bine" după ce au fost transportați de urgență la spital cu răni minore în urma unei coliziuni între trei mașini în Germania. Accidentul a avut loc luni seară, în jurul orei locale 17.15, în Bavaria, în apropiere de Munchen, potrivit mediafax.

În momentul accidentului, englezul ateriza la Londra cu Bayern Munchen pentru meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Arsenal.

Cei trei copii, Louis, Vivienne și Ivy, au fost duși cu o ambulanță la un spital din apropiere pentru un control și se simt bine.

„Ei sunt bine și au mers la spital doar pentru un control de rutină", a declarat un purtător de cuvânt al lui Kane.

În tripla coliziune a fost implicat un Renault cu patru persoane care s-a ciocnit cu un Mercedes care îi transporta pe copiii lui Kane, precum și un Land Rover condus de o femeie.

Poliția bavareză a declarat că șoferul Renault-ului, în vârstă de 20 de ani, vira la o intersecție când s-a ciocnit cu partea din spate a unei furgonete Mercedes Vito negre, chiar în momentul în care aceasta vira pe un drum de acces.

În urma impactului, Renault-ul a derapat și s-a izbit de un Land Rover condus de o femeie de 62 de ani.

Fotografiile de la fața locului au arătat furgoneta Mercedes cu capota zdrobită din cauza forței coliziunii. Serviciile de urgență au împrăștiat nisip pe șosea pentru a absorbi uleiul de mașină vărsat în urma accidentului.

Un oficial al departamentului de pompieri a declarat pentru BBC că cei trei au fost "foarte norocoși că nu au suferit răni grave în urma accidentului". Șeful Departamentului de pompieri voluntari din Hohenschäftlarn, Daniel Buck, a declarat că mașinile au suferit "multe daune" și că "primul lucru pe care l-am văzut a fost o mulțime de persoane rănite din toate mașinile".

Atacantul are patru copii cu soția sa Kate. Cel mai mic copil al său, născut în august, și soția sa nu au fost implicați în accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.