Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil accidentat grav de o mașină de poliție - A intervenit un elicopter SMURD

Politia Română
politia

Un copil de 10 ani care a încercat să traverseze strada, sâmbătă, printr-un loc nepermis, a fost accidentat de o mașină de poliție aflată în misiune. Polițiștii se deplasau la un scandal în familie, în urma unui apel 112. Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD și dus la spital, notează Mediafax.

„La data de 23 decembrie 2023, în jurul orei 10.00, pe DN 24 D, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor. O autospecială de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădești, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un polițist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis și fără să se asigure, după ce în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeași direcție de mers”, transmite IPJ Galați.

La fața locului a ajuns și elicopterul S.M.U.R.D. Galați, al cărui echipaj a preluat și transportat victima la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În autospeciala de poliție se aflau doi polițiști, ambii din cadrul Postului de Poliție Rădești, care se deplasau către localitatea Smulți pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la S.N.U.A.U. 112. La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala de poliție, rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul în care a avut loc acest eveniment rutier”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.