Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 12 ani care traversa neregulamentar în Teleorman, lovit de o maşină de Poliţie

112 politia politie

Un copil de 12 ani, care traversa neregulamentar strada, în localitatea Frumoasa, judeţul Teleorman, a fost accidentat, marţi după-amiază, de o maşină de Poliţie, fiind transportat la spital. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, anunță news.ro.

Poliţia Judeţeană Teleorman a anunţat că o autospecială aparţinând postului de Poliţie Izvoarele, care se afla în serviciu, a fost implicată într-un accident rutier produs în localitatea Frumoasa.

Citește și: Drumul lung al agoniei. Cum și-au bătut joc magistrații de o fetiță de 11 ani violată de un bărbat de 52 de ani .

”Un minor în vârstă de 12 ani care ar fi traversat neregulamentar strada, prin loc nepermis, a fost acroşat cu portiera stânga faţă a autospecialei de poliţie, necesitând îngrijiri medicale, sens în care a fost transportat la spital”, a arătat sursa citată.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.