Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 13 ani, dispărut de acasă după o discuție cu tatăl plecat în străinătate. Polițiștii gălățeni au început căutările

Un copil în vârstă de 13 ani a plecat, vineri, de acasă după o discuție telefonică purtată cu tatăl său care se află în străinătate. Mama vitregă a băiatului a anunțat Poliția că adolescentul a dispărut și au fost demarate căutările, conform Mediafax.

Poliţiştii gălățeni caută un adolescent în vârstă de 13 ani care a plecat de acasă după o discuție telefonică purtată cu tatăl său, care este plecat în străinătate.

Oamenii legii au fost sesizați de o femeie, din municipiul Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, și nu a mai revenit.

Copilul are 1,60 metri înălține, aproximativ 60 de kg, păr șaten, ochi verzi.

Când a plecat, băiatul era îmbrăcat cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă.

Cei care pot oferi informații care să ducă la găsirea copilului sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.