Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 2 ani și 4 luni, dispărut de acasă: Peste o sută de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi voluntari îl caută

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Peste o sută de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi voluntari sunt implicaţi sâmbătă în acţiunea de căutare a unui copil în vârstă de doi ani şi patru luni din cătunul Bahna, de pe raza oraşului Vicovu de Sus, dispărut de acasă cu o seară înainte.

Potrivit IPJ Suceava, este vorba despre minorul David Samuel Farcaş, din cătunul Bahna, dispărut din zona domiciliului din seara de 5 ianuarie.

''Căutarea a început de aseară, dar pe la 2,00 s-a sistat. Azi, la 6,00 a început. (...) Nu a fost găsit încă. Nu ştim ce s-a întâmplat. Parcă a intrat în pământ, că nu sunt pe acolo boscheţi, haznale. Nu-mi dau seama'', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

La activităţile de căutare sunt folosiţi şi câini de urmă, camere de termoviziune şi un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.

Copilul are o înălţime de aproximativ 65 cm, părul negru, faţă rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Din relatările familiei, minorul a fost văzut ultima dată jucându-se în preajma casei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.