Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de 7 ani rătăcit în staţiunea Mamaia, recuperat de un jandarm care se află în concediu

click.ro
mamaia litoral 1 mai

Un copil de şapte ani, care duminică s-a rătăcit de părinţi, a fost găsit în staţiunea Mamaia de un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean Teleorman, aflat în concediu. Acesta l-a dus pe copil la hotelul în care familia sa era cazată, situat la 700 de metri de locul în care cel mic a fost găsit, potrivit news.ro.

Întâmplarea a avut loc duminică şi a fost făcută publică de către colegii jandarmului.

"Astăzi, în jurul orei 12, un jandarm teleormănean, aflat în concediu de odihnă în staţiunea Mamaia, a observat un băieţel singur, foarte agitat şi dezorientat, care avea în mână o cheie.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Colegul nostru, plutonier adjutant şef Voicu Mihai, nu a rămas nepăsător la starea copilului, astfel că l-a întrebat ce se petrece şi care este motivul pentru care începuse să plângă.

Micuţul i-a spus, speriat, cu lacrimi in ochi, faptul că s-a rătăcit şi îşi caută părinţii. După ce a reuşit să îl mai calmeze puţin, colegul nostru, tată la rândul său, l-a întrebat pe băieţel dacă ştie numele şi numărul de telefon al părinţilor şi a constatat ca acesta cunoaşte numărul de telefon al mamei sale.

A încercat sa o contacteze pe aceasta, fără succes însă, telefonul era lăsat în camera de hotel”, au transmis oficialii Jandarmeriei Teleorman.

Aceştia au precizat că jandarmul a găsit hotelul unde erau cazaţi băieţelul şi familia acestuia, care se afla la aproximativ 700 de metri distanţă. Acolo i-a găsit pe părinţii băieţelului, care se pregăteau să sune la 112 pentru a anunţa dispariţia acestuia.

Părinţii au povestit că, în timp ce se aflau pe plajă, în apropiere de hotel, i-au dat celui mic cheia de la cameră, să meargă la hotel, pentru că era foarte cald, iar într-o clipă de neatenţie l-au pierdut din priviri.

Jandarmii le recomandă tuturor părinţilor să acorde o atenţie sporită supravegherii copiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.