Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de doi ani, bătut de părinți cu pumnii și cablul de la prelungitor și încuiat în geamantan: Părinții au fost arestați

cotidianul
politia nu treceti

Doi părinţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile prin decizia magistraţilor de la Judecătoria Carei după ce şi-au agresat copilul în vârstă de doi ani. Anchetatorii au stabilit că acesta era bătut cu pumnii, cu cablul de la prelungitor, era legat cu bandă adeviză la gură şi pus să stea în geamantan, faptele având loc în Germania. Copilul urmează să fie operat deoarece a suferit o fractură de piramidă nazală.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au anunţat că cercetează un bărbat şi o femeie pentru că şi-au agresat copilul în vârstă de doi ani.
“Cei doi inculpaţi, părinţii minorului T.C.A. în vârstă de doi ani, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului întrucât între lunile mai 2023 – decembrie 2023 au exercitat acţiuni abuzive şi imorale asupra copilului lor, prin acestea punând în primejdie gravă dezvoltarea fizică şi morală a minorului. Actele de agresiune au fost loc în Germania”, au afirmat procurorii.
Ei au relatat cum era agresat copilul respectiv.
“Din materialul probator administrat până în prezent rezultă că minorul era supus unor tratamente greu de imaginat, el fiind pedepsit pentru că nu mânca aşa cum îi spuneau părinţii, pentru că se murdărea pe el sau lucruri din casă după ce îşi băga mâna în pampers, pentru că nu se juca cu fratele său mai mare, de trei ani, sau alte asemenea. Pentru că nu îşi asculta părinţii, T.C.A. era lovit cu palmele sau cu pumnii, cu papucii, cu cablul unui prelungitor sau cu un băţ, era legat cu bandă adeviză la nivelul gurii, cu şerveţele în gură sau pus să stea într-un geamantan”, au mai menţionat anchetatorii.
Procurorii au adăugat că victima a fost supusă unor investigaţii medicale.
“Copilul a fost preluat de autorităţile statului în data de 17 decembrie, când părinţii au revenit în România. El a fost supus unor investigaţii medicale, constatându-se că acesta are multiple leziuni pe corp, unele care au necesitat pentru vindecare 2-5 zile de îngrijiri medicale, iar altele 10 -14 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, leziunile au fost provocate la diferite intervale de timp. Totodată, minorul urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, acesta având piramida nazala fracturată”, au mai declarat procurorii.
Cei doi minori au fost preluaţi de DGASPC – Satu Mare.
De asemenea, părinţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.