Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copil de doi ani din Cluj, căutat de peste o sută de persoane, după ce a plecat să se joace pe malul râului Someş cu alţi copii

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Peste 100 de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari din Cluj caută, vineri seară, un băieţel de doi ani care a plecat de acasă, din localitatea Floreşti, pentru a se juca pe malul Someşului cu alţi copii, anunță news.ro.

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că vineri, în jurul orei 17.00, un copil de doi ani, David Alexandru Lăcătuş, a ieşit din locuinţa sa din Floreşti pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someş şi nu a mai fost găsit.

"În vederea depistării minorului, peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari sunt angrenaţi in activităţile specifice de căutare", a precizat sursa citată.

Băieţelul are o înălţime de aproximativ un metru, ochii negri, părul şaten.

În momentul plecării, el era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare albastră, tricou de culoare albastră şi sandale de culoare albastră cu şireturi verzi.

Persoanele care pot furniza informaţii despre copil sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.