Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Un copil a produs panică în Capitală - Două apeluri la 112, după ce s-a tras cu pistolul în mașini. Ce au descoperit polițiștii

Două apeluri la 112 au pus polițiștii pe jar, sâmbătă seara, oamenii legii fiind nevoiți să caute un presupus atacator cu pistol. În cele din urmă, s-a descoperit că un copil de 10 ani a tras cu un pistol de jucărie, cu bile de plastic, în direcția unor mașini din trafic. Părinții copilului au fost amendați cu câte 1000 de lei. Primul „atac” a avut loc în Sectorul 1, iar cel de-al doilea în Ferentari, la intersecția Giurgiului cu Toporași.

Sâmbătă, 14 ianuarie 2023, în jurul orei 19.30, Secția 16 Poliție a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, în urma unei șicane, cu un alt participant la trafic, o persoană, ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de acesta, ar fi tras cu un pistol în direcția apelantei, provocându-i o stare de temere.

În urma celor sesizate, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică al Secției 16 Poliție au efectuat verificări în zonă, iar la scurt timp au depistat autoturismul în cauză.

S-a procedat la legitimarea ocupanților, un bărbat și 2 femei.

Fiind întrebat despre cele sesizate, bărbatul a declarat faptul că fiul acestuia, în vârstă de 10 ani, ar fi tras cu un pistol de jucărie.

Totodată, în zona adiacentă a fost identificat și minorul, care avea asupra sa pistolul de jucărie și bile din material plastic, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției 16 Poliție.

De asemenea, în cursul acestei zile, un bărbat a sesizat DGPMB -Secția 2 Poliție, cu privire la faptul că, în zona Sectorului 1, dintr-un auto s-a tras cu un pistol de jucărie, cu bile din material plastic, asupra vehiculelor în mers, dar acesta nu se mai afla la fața locului și nu a dorit să ofere mai multe detalii.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că în ambele cazuri sunt implicate persoanele depistate în această seară.

În acest sens, părinții minorului în cauză au fost sancționați contravențional, de polițiștii, conform prevederilor Legii nr. 61/1991R, cu suma de 1.000 de lei fiecare.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.