Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un băieţel de doi ani, vândut de tatăl său pentru 20.000 de euro (China)

Adevarul
copil abandonat abuz

Un bărbat chinez din provincia Zhejiang, a fost arestat după ce şi-ar fi vândut fiul în vârstă de 2 ani şi ar fi folosit banii pentru a călători împreună cu noua lui iubită. Xie a obţinut aproape 20.000 de euro după ce şi-a dat băieţelul unui cuplu care nu avea copii. Fapta bărbatului a stârnit o revoltă în rândul opiniei publice din China, dar şi din alte ţări.

După divorţul de soţia sa, Xie, suspectul a obţinut custodia baiatului Jiajia, iar femeia a obţinut custodia fetei, transmite Știri.md

Din cauza faptului că Xie lucra într-un alt oraş, bărbatul a fost nevoit să-l lase pe băieţelul de doi ani, în grija fratelui său, Lin. La un moment dat, însă, individul l-a luat pe Jiajia de acasă, spunându-i fratelui că fosta soţie vrea să îşi vadă copilul.

Ulterior, Lin, care se ataşase de băieţel, a aflat că micuţul nu ajunsese niciodată la mama lui, motiv pentru care şi-a luat fratele la întrebări. Când Xie a refuzat să răspundă, Lin a sunat, în data de 22 aprilie, la poliţie.

Poliţiştii au descoperit, în urma verificărilor că Xie şi-a vândut fiul pentru 20.000 de euro, unei familii fără copii. Se presupune că banii trebuiau să fie folosiţi de Xie pentru a-şi duce iubita în vacanţă.

Bărbatul a fost reţinut, iar băieţelul a fost lăsat în grija unchiului. Autorităţile au transmis că vor continua ancheta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.