Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul de 13 ani rănit într-un accident rutier în Capitală a decedat: celălalt minor a fost transportat la spital / FOTO

accident Bucuresti

Copilul de 13 ani rănit, marţi, într-un accident rutier în Capitală a decedat, informează Brigada Rutieră a Capitalei.Maşina în care se afla a fost implicată într-un accident, în jurul orei 16,10, pe strada Gherghiţei.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă băiatul nu a mai putut fi salvat. Un alt copil, în vârstă de 11 ani, aflat în acelaşi autovehicul, a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul 'Grigore Alexandrescu'.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

"Conducătorul unui autovehicul, o femeie în vârstă de 42 ani, care se deplasa pe strada Gherghiţei dinspre şoseaua Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

"Au fost testaţi conducătorii auto, rezultatul fiind 0", arată sursa citată. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.