Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul scos de pompieri dintr-o fântână a fost declarat decedat, după o noapte de resuscitare

fantana

Copilul în vârstă de şapte ani scos de pompieri, luni seara, fără semne vitale, dintr-o fântână de lângă localitate Vârşolţ, a fost declarat decedat marţi dimineaţa, după ce personalul medical a încercat resuscitarea şi încălzirea corpului pe parcursul întregii nopţi, potrivit Agerpres.

Pompierii secţiei Şimleu Silvaniei şi ai Detaşamentul din Zalău au intervenit, luni seara, pentru a scoate un copil căzut accidental într-o fântână aflată pe un câmp din apropierea localităţii Vârşolţ. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, copilul de şapte ani a fost găsit şi extras, a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă şi s-au executat manevrele de resuscitare, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Zalău.

Citește și: O femeie a fost găsită moartă pe plajă

Copilul a fost scos din fântână în stop cardio-respirator, cu o temperatură a corpului de 19,5 grade Celsius, resuscitarea şi încălzirea corpului continuând pe parcursul întregii nopţi, a menţionat, pe contul oficial de Facebook, ISU Sălaj. 

"În această dimineaţă, din nefericire, copilul a fost declarat decedat", se arată într-o ultimă postare făcută marţi de pompieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.