Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COPLEȘITĂ de mărturiile criminalului din Caracal, Maria Grapini a IZBUCNIT la adresa autorităților: Nemernicii să fie trimiși în judecată

maria_grapini1

Europarlamentarul Maria Grapini a reacționat extrem de dur după ce criminalulul din Olt și-a recunoscut crimele. Gheorghe Dincă a admis, ieri, că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Grapini a izbucnit cerând autorităților competente să ia măsuri urgente împotriva celor care puteau împiedica crimele.

"Doamne,Dumnezeule! Criminalul si -a recunoscut ororile! Cu prețul vieții,Alexandra poate salva alți copii,tinere! Se putea sa faca același lucru fără sa plătească cu viața daca nemernicii ar fi acționat la timp.Da,ii acuz de favorizarea crimelor si cer autorităților sa se autosesizeze,nu pentru demitere lor ci pentru trimiterea in judecată! Si,da,in memoria Alexandrei,care poate fi numita erou național,schimbați tot,dar tot ce este uscatura,impostura,prostie si indolenta din instituțiile implicate in securitatea cetatenilor.De la politie,Jandarmerie pana la STS,procuratura,judecători!

Citește și: ALERTĂ ANM -Trei județe, sub cod galben de descărcări electrice

Alexandra a crezut in instituțiile statului! A sunat la serviciul plătit de noi toti! Si ce-ati facut cu apelurile ei disperate? V-ati băut cafeaua liniștiti! Ati mers acasă si ati dormit liniștiti!

Ati lăsat cale liberă criminalului! Meritați pedeapsa cu temnița si munca silnica!

Părinții,bunicii,rudele,sunt toti distruși! Viața lor va fi seaca si fără sens! Nu ati omorât-o numai pe Alexandra! Ati luat sensul vieții unor parinti!

Si daca unul mai comentează politic pe pagina mea,il șterg din lista! Asta tine de oameni! Nu poate dicta un partid,conștiinței! Daca o ai,acționez! Nu culoarea politica, numele unui partid sunt cauzele,ci oamenii! Educația,credința,caracterul lor! Ca dovada ca indiferent de cine a condus România s-au întâmplat orori: crime( am uitat de Elodie?) neglijente ( cazul din Apuseni) indiferente,gasti,Hoții etc

Oamenii trebuie sa fie oameni!

Dar,da,acum va cer celor care conduceti instituțiile: Președinte,Prim ministru,Procuror general,Parlament sa acționați! Si mergeți pana la capăt,pana in fundul sacului incompetentei,indolentei neprofesionalismului.Faceti curățenie pana cand anarhia nu va cuprinde tara!", scrie Grapini pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.