Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Nord continuă proiectul NUCLEAR. Summitul Trump - Kim, un eșec TOTAL

www.nasul.tv
Kim Jong Un

Summitul dintre Donald Trump și Kim Jong Un a fost întrerupt brusc. Eșecul este unul răsunător pentru administrația americană, cu cât mai mult se spera ca nord-coreenii să renunțe la ambițiile nucleare. Ceea ce a ieșit fix pe invers.

Citește și: Viktor Orban și Kelemen Hunor, obiectiv-cheie pentru alegerile europarlamentare! Ce au stabilit cei doi lideri maghiari

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat vineri că Phenianul a cerut ridicarea sancțiunilor, însă nu și-a exprimat clar intențiile privind desființarea complexului nuclear de la Yongbyon, relatează site-ul agenției Reuters, informează Mediafax. "Erau destul de expansivi în ceea ce privește Yongbyon, însă nu s-au exprimat cu suficientă claritate privind ceea ce sunt ei pregătiți să ofere", a declarat Pompeo.

Acesta a adăugat că Statele Unite erau "reținute în a se întoarce la masă pentru a continua acea conversație". Pompeo a informat că liderul nord-coreean a cerut ridicarea completă a sancțiunilor.

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher - Vecinii l-au văzut în Spania (presă)

Preşedintele SUA, Donald Trump, a întrerupt summitul cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, din cauza faptului că nu au ajuns la niciun acord privind denuclearizarea Coreei de Nord şi privind eliminarea sancţiunilor impuse Phenianului.

Ministrul de Externe al Coreei de Nord, Ri Yong Ho, a declarat joi seară că Administraţia Kim Jong-Un nu îşi va schimba poziţia, indiferent dacă Statele Unite vor solicita noi întrevederi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.