Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Sud: Discuțiile dintre SUA și Coreea de Nord ar putea avea loc în două-trei săptămâni

www.digi24.ro
sărbătoare Coreea de Nord

Coreea de Nord și Statele Unite ar putea relua în termen de două-trei săptămâni discuțiile la nivel de lucru care vizează eliminarea programelor nucleare și de rachete din Nord, au informat marți mai mulţi parlamentari din Coreea de Sud, potrivit Reuters, citat de MEDIAFAX.

Parlamentarii sud-coreeni au declarat că un al patrulea summit între liderul nord-coreean Kim Jong Un și președintele SUA Donald Trump ar putea fi posibil în acest an, dacă negocierile progresează, dar nu au furnizat dovezi clare.

De asemenea, Kim ar putea vizita China pentru un al cincilea summit cu președintele Xi Jinping, înainte de a organiza orice summit cu Trump, potrivit unei comunicări a Serviciului Național de Informații.

Coreea de Nord a salutat, vineri, abordarea lui Donald Trump, care a pledat pentru o "nouă metodă" în negocierile cu Phenianul pe tema programului nuclear.

"Aş vrea să salut decizia politică înţeleaptă a preşedintelui Donald Trump de a aborda relaţiile SUA-Coreea de Nord într-un mod mai practic, după ce persoana care crea probleme şi privea totul în mod anacronic a dispărut din Administraţia SUA", a declarat diplomatul nord-coreean Kim Myong Gil, referindu-se la John Bolton, fostul consilier prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.