Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Sud transmite că laboratorul Moderna a raportat o 'problemă de producție' a vaccinului anti-Covid

Agerpres
Moderna

Coreea de Sud transmite că laboratorul Moderna a raportat „problemă de producție” a vaccinului anti-Covid, fără a da mai multe detalii. Nu esta clară natura problemei și nici cât de mult va afecta livrările sau dacă alte state vor fi, de asemenea, afectate. Compania farmaceutică nu a oferit încă niciun punct de vedere.

„Moderna ne-a informat că are o problemă de producție”, spune Park Jin-young, oficial sud-coreean din domeniul sănătății. „Mobilizăm resursele administrative și diplomatice pentru a lămuri situația și pentru a lua măsurile adecvate”.

Coreea de Sud încearcă să accelereze campania de vaccinare, în ciuda stocurilor limitate și întârzierilor de livrare. Doar 33% dintre cei 52 de milioane de locuitori sunt complet vaccinați.

Statul a comandat 40 de milioane de doze Moderna, dar numai 1,1 milioane au fost livrate până acum. Vaccinarea celor peste 50 de ani a fost deja amânată cu o săptămână, după ce numărul mare de cazuri noi i-a făcut pe sud-coreeni să se grăbească să fie vaccinați, fapt care a epuizat stocurile disponibile și a dus la blocarea site-ului prin care se realizează programarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.