Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu, mesaj TRANȘANT pentru cei care sunt 'puși' să o jignească: 'Suntem datori să ne luăm țara înapoi din mâinile grupului care o distruge'

Corina Cre

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu (Pro România), a lansat un atac către Partidul Social Democrat. Ea susține că românii sunt datori să-și ia țara înapoi din mâinile celor care vor să o distrugă și să o arunce în urmă cu 30 de ani.

Citește și: ALERTĂ Klaus Iohannis vrea ca adolescenții să poată vota de la 16 ani: 'Haideţi să dăm votul tinerilor' - VIDEO

„Pentru toti cei care sunt pusi in aceste zile sa ma jigneasca, le reamintesc ca am muncit cu drag in toate campaniile, ii respect pe toti cei cu care am lucrat, iar cu atat mai mult acum suntem datori sa ne luam tara inapoi din mainile grupului care o distruge si o arunca cu 30 de ani in urma. Loialitatea o manifest fata de oameni si interesele lor, fata de nevoia dezvoltarii tarii, preocupari care sunt suta la suta in acest moment in atentia partidului PRO Romania.

Aceasta imagine este de la lansarea cartii mele, "Romania europeana", la Jibou, in 2011.

Am lucrat dintodeauna pentru Romania si vreau sa ajut in continuare ca tara noastra sa fie respectata si pretuita in Europa si in lume! Seara frumoasa!”, a precizat Corina Crețu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.