Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu pregătește anunțul care CUTREMURĂ scena politică: m-am întâlnit cu Victor Ponta

flickr.com
Corina Crețu

Comisarul european Corina Crețu vorbește despre viitorul său politic și a explicat că la începutul anului viitor va face anunțul despre o eventuală candidatură. Crețu lasă foarte clar de înțeles că nu-și mai vede un viitor politic în PSD, în schimb îl laudă pe Victor Ponta și recunoaște că a discutat cu acesta inclusiv despre o trecere la Pro România.

Citește și: RĂZBOI TOTAL între Traian Băsescu și Victor Ciutacu: Măi panaramă mică!

Sigur că m-am întâlnit cu domnul Victor Ponta, știți foarte bine că dânsul este cel care m-a propus să fiu comisar european printr-o înțelegere pe care a avut-o cu domnul președinte Juncker. Îi mulțumesc pentru aprecierile dânsului de-a lungul timpului, mai ales în ultimul an – în care toate eforturile mele de a ajuta România nu au fost recunoscute de oficiali, dar pe acre le voi face oricum în continuare pentru că le fac pentru români. Într-adevăr am discutat și această posibilitate. I-am spus și dânsului, așa cum am spus și presei, că voi lua o hotărâre la începutul anului viitor în legătură cu viitorul meu, dacă voi mai candida, unde, cum. Nu am luat încă o decizie, dar îi mulțumesc pentru aprecieri, pentru gândurile bune, pentru faptul că într-un context în care partidul căruia i-am dedicat mai mult de 20 și ceva de ani din viața mea mă atacă într-un mod în care liderii nu se delimitează.

Un răspuns tranșant îl voi da la începutul anului viitor, dacă voi candida, în primul rând. Există și posibilitatea – nu suntem făcuți parlamentari europeni pe viață. Pe de altă parte și eu înțeleg argumentele multora din jurul meu care mă susțin să candidez. După 11 ani la Bruxelles, știți foarte bine că este foarte greu să îți faci relații, să cunoști mecanismele, și în Parlamentul European am fost 8 ani, Comisia Europeană, am avut un portofoliu foarte greu care m-a învățat foarte multe. Și eu mă gândesc că această experiență nu ar merita să fie irosită doar pentru că unor domni și doamne de la PSD nu le mai place de mine”, a declarat Corina Crețu, informează psnews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.