Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu, ATAC INCENDIAR la Guvern: 'Am fost şocată să citesc lucruri care dezinformează'

flickr.com
Corina Crețu

Invitată în emisiunea moderată de Denise Rifai, Corina Creţu a prezentat, în exclusivitate, o scrisoare trimisă săptămâna aceasta la Bruxelles de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

"Am fost şocată să citesc lucruri care dezinformează. Se spune că studiile de fezabilitate au fost acceptate din decembrie, când, de fapt, la ultima reuniune a comitetelor de monitorizare, din 4 februarie, s-a menţionat că autorităţile de la Bucureşti lucrează la studiile de fezabilitate. Nu înţeleg cum poţi să cauţi orice motiv să dai vina pe Comisia Europeană. Luni i-am trimis o nouă scrisoare doamnei premier Viorica Dăncilă, să o întreb ce are de gând cu cele 300 de milioane de euro care sunt rezervaţi pentru spitale, n-am primit răspuns, dar am înţeles că este finalizat cel de la Iaşi. (...) Nu pot să-mi explic de ce de 2 ani nu se face niciun progres privind spitalele regionale, la Bruxelles am avut toată deschiderea, dar nu putem face noi treaba Guvernului. (...) Practic, avem 300 de milioane de euro puşi de-o parte pentru spitalele regionale de la Iasi, Cluj Napoca şi Craiova şi nu ştim încotro s-o luăm, pentru că guvenul nu vine cu nimic concret", a declarat Creţu.

Citește și: IPJ Timiș CONFIRMĂ dezvăluirile ȘTIRIPESURSE.ro - Poliția a IGNORAT primul apel al bărbatului tăiat de viu cu drujba

Comisarul european a mai afirmat că ceea ce se întâmplă acum continuă linia atacurilor lansate împotriva sa din momentul în care a atras atenţia că Guvernul dezinformează în legătură cu sumele alocate studiilor de fezabilitate pentru spitalele regionale, conform Realitatea. net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.