Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Crețu, precizări după anunțul lui Ciolacu: 'Soția d-lui Dumitru Buzatu se numește Gabriela Crețu, nu Corina Crețu'

corina cretu

„Soția d-lui Dumitru Buzatu se numește Gabriela Crețu, nu Corina Crețu”, precizează într-o postare pe Facebook europarlamentarul Corina Crețu, după ce Marcel Ciolacu i-a încurcat numele.

„În legătură cu măsurile anunțate azi-dimineață în direct ca urmare a Biroului Executiv al PSD, informații preluate de către mijloacele de informare în masă, doresc să fac următoarea precizare: soția dlui Dumitru Buzatu se numește Gabriela Crețu, nu Corina Crețu, așa cum s-a spus în declarația din fața sediului PSD, preluată apoi de presă. Doresc să vă asigur în continuare despre angajamentul meu de a susține interesele românilor în Parlamentul European, așa cum am procedat constant în ultimii ani, atât ca membru al Parlamentului Europei, cât și în calitate de Comisar European”, a scris Corina Crețu.

Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD, sâmbătă, cu unanimitate de voturi. În locul său a fost numit interimar Dragoș Benea. Tudor Buzatu, fiul liderului vasluian, a demisionat din funcția de secretar de stat.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că a propus suspendarea din funcția din membru al PSD a „Corinei Crețu”, referindu-se, însă, la fosta soție a lui Buzatu, Gabriela Crețu.

Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.