Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corina Creţu, vizită oficială la Molenbeek, în regiunea Bruxelles-Capitale

Corina Cretu New Europe

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, se va afla pe 6 iunie la Molenbeek, în regiunea Bruxelles-Capitale, pentru a vizita mai multe proiecte susţinute prin politica de coeziune a Uniunii Europene, informează vineri site-ul http://ec.europa.eu/romania.

În cadrul campaniei #InvestEU, care promovează oportunităţile oferite de investiţiile UE, comisarul va vizita platforma Belle-vue, ce regrupează mai multe proiecte de incluziune socială şi de formare profesională, mai ales pentru tinerii localităţii respective - centrul de formare Hotel Bellvue, precum şi centrul Molenbeek formation şi Art2Work. Corina Creţu va efectua această vizită alături de Rudi Vervoort, ministru-preşedinte al regiunii, Françoise Schepmans, primarul localităţii Molenbeek-Saint-Jean, Aboubakr Bensaihi, cantautor şi protagonist al filmului 'Black', dar şi de Nel Vandevannet, directoare de programe pentru Belgia în cadrul "Médecins du Monde", a cărei asociaţie a beneficiat de fonduri europene pentru construirea unui centru de asistenţă socială şi îngrijiri medicale pentru migranţi în localitatea vizitată, conform Agerpres.

Înaintea vizitei sale, comisarul european Corina Creţu a declarat: 'La Molenbeek, ca şi pretutindeni în Europa, Uniunea Europeană investeşte în viitor şi în convieţuire. Proiectele pe care le voi vizita demonstrează felul în care Europa se angajează în crearea de noi locuri de muncă, protecţia tinerilor, a categoriilor sociale marginalizate şi a tuturor celor care se simt excluşi, pentru a le oferi în acelaşi timp mijloace pentru a reuşi în viaţă''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.