Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corinthians a solicitat protecţia poliţiei pentru jucătorii săi, în urma ameninţărilor cu moartea primite de portarul lor Cassio

agenciabrasil.ebc.com.br
botafogo brazilia fotbal

Clubul brazilian Corinthians a solicitat protecţia poliţiei pentru jucătorii săi, în urma ameninţărilor cu moartea primite de portarul lor Cassio, după înfrângerea din Copa Libertadores, transmite EFE, citat de Agerpres.

La două zile după eşecul surprinzător în faţa formaţiei boliviene Always Ready (0-2), portarul Cassio a primit un mesaj audio prin intermediul reţelelor de socializare, în care un bărbat îl insulta pe portar şi îi cerea să plece de la club. Era inclusă şi o ameninţare cu moartea: ''Este o chestiune de timp. Nu ştiu ce vom face, te vom ucide. Nu ştiu, dar te vom găsi''.

Casio a predat poliţiei mesajul audio şi a postat pe reţelele de socializare că ''eu nu pot accepta acest gen de ameninţări''.

Cu peste 600 de meciuri, Cassio este unul dintre cei mai vechi vechi jucători ai lui Corinthians şi a făcut parte din echipa care în 2012 a câştigat atât Copa Libertadores cât şi Campionatul Mondial al cluburilor, în finala căruia a învins Chelsea.

''Corinthians respinge vehement ameninţările cu moartea la adresa portarului nostru Cassio şi familia lui prin mesaje trimise pe reţelele sociale mass-media'', se arată într-un comunicat al clubului din Sao Paulo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.