Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu: Florin Bejan nu are nicio treabă cu Dinamo, zici că e chitarist la Untold

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Dinamo a reuşit, vineri, primele goluri şi prima victorie din campionat, în urma succesului înregistrat contra celor de la Academica Clinceni, scor 4-2, în runda a patra din Liga I. Cornel Dinu, fostul jucător şi antrenor de la Dinamo, a criticat în termini duri doi fotbalişti ai echipei favorite, relateaza news.ro

Deşi Dinamo a înregistrat primul succes din actuala ediţie de campionat, după ce nu avea niciun punct în primele trei etape şi un golaveraj 0-8, Cornel Dinu (71 de ani) nu a trecut cu vederea prestaţiile anumitor jucători. Printre aceştia se numără fundaşii Florin Bejan şi Gabriel Moura, ambii aduşi în această vară la Dinamo.

„Aduceţi-l pe Bejan să-l vadă lumea! Nu există ordinărie mai mare şi nepricepere şi jaf fotbalistic. Iertaţi-mă că vorbesc aşa, dar mi-au venit dracii. E ridicol! Nu are nicio treabă cu Dinamo. Zici că e chitarist la Untold. Atât îl poţi pune, să facă play-back pe scenă.

Cum să îi dai voie să calce pe urmele lui Nelu Nunweiller? Vine amărâtul de la Clinceni şi el se întoarce cu spatele. Cine l-a adus pe ăsta? Şi pe Moura ăla nu pot să îl văd. Când aduci jucători de play-out, te lupţi pentru play-out. Norocul nostru a fost slăbiciunea lor”, a spus Dinu, vineri seară, la GSP.

În schimb, remarcatul lui Cornel Dinu a fost Daniel Popa, atacantul care a înscris trei goluri în meciul cu Academica Clinceni, despre care crede că este mai valoros decât italianul Mattia Montini.

“Daniel Popa e mult mai bun decât Montini, dacă se insistă cu el. Antrenaţi-l, pregătiţi-l! Avea mereu nişte calităţi. De vreo 13 ani nu mai sunt pregătiţi cum trebuie. Nu mai există pasiune. Acum doar banii contează. Să mai rămâi două ore după meci, cum rămânea domnul Ion Marin? E ceva... De ce nu îl lăsaţi pe Mihaiu, alt băiat cu potenţial? Un club de asemenea valoare nu poate fi condus de nişte neica nimeni. Să termine cu idioţenia aia că stadionul e urât. Nu, domne, fotbalul practicat de ei e urât!”, a mai declarat Dinu.

După patru runde, Dinamo ocupă locul 10 în Liga I, cu trei puncte şi golaveraj 4-10. În următoarea rundă, bucureştenii vor merge la Iaşi, pentru duelul cu Poli, de pe 9 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.