Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu, fost selecționer: 'Contra nu este pregătit să conducă naționala României'

 Cosmin Contra

Conflictul dintre Cornel Dinu şi Cosmin Contra continuă, dar pe un ton mai clam de această dată. Dinu a intervenit din nou și a susţinut încă o dată că selecționerul României nu e pregătit să antreneze naționala, chiar dacă se află în acesată funcție.

Naţionala României a început cu stângul în Liga Naţiunilor, cu două remize în primmele două meciuri, iar Contra nu l-a convins pe Dinu: "Eu nu am nimic cu el. Este ca un copil pentru mine. El a fost un copil curajos de mic, dar viaţa în Occidentul decadent l-a transformat şi pe el. Am spus când a fost numit selecţioner că nu este încă pregătit şi îmi menţin şi acum părerea. Mai ales în condiţiile în care România este departe de perioada când producea numeroşi fotbalişti pregătiţi pentru marea performanţă.

Nu spun că nu poate avea rezultate. S-au mai văzut situaţii de acest fel, care depind şi de anumite conjuncturi. Rezultatul de la Belgrad (n.r. 2-2 cu Serbia) e unul bun, dar a fost obţinut în faţa unei echipe a Serbiei dezlânate, în care vedetele de la mijloc au jucat sub nivel", a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.