Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu îl umilește în versuri pe Gigi Becali: 'Mimaţi respectul pentru cele sfinte, dar vindeţi şi pământuri şi morminte'

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Gigi Becali i-a reproşat lui Cornel Dinu modul agresiv în care comentează situaţia FCSB-ului, la nivelul relaţiei conducere-antrenor. Din precizările dinamovistului, patronul vicecampioanei i-ar fi spus, prin intermediul unor mesaje, că el ”trebuie să fie cel sacrificat”, scrie Mediafax.

"Am primit nişte telefoane dimineaţă de la Gigi (n.r. Becali) cu fel de fel de discuţii. De la Gigi Becali, vreo patru, cinci mesaje lăsate. Mesaje de încurajare că eu trebuie să fiu sacrificat. Nu trebuie să fie sacrificat nimeni”, a declarat Dinu pentru Telekom Sport.

Fostul internaţional nu a stat pe gânduri şi, cu prima ocazie, i-a răspuns într-un stil propriu lui Becali. ”Vreau să închei cu un vers din Adrian Păunescu, care se potriveşte foarte bine, cred eu.

Citește și: Daniel Ghiță a câștigat lupta cu Dzevad Poturak în mai puțin de o repriză - VIDEO

Aţi pus nenorocita voastră labă pe această tristă ţară, parcă oarbă. Şi vreţi cu ameninţare şi cu biciul, să o faceţi curva voastră de serviciu. Mimaţi respectul pentru cele sfinte, dar vindeţi şi pământuri şi morminte", a spus Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.