Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu: Mircea Lucescu s-a compromis. Nu putem să ne ducem într-o asemenea degradare

Unul din cei mai titrați antrenori de fotbal din istoria România, Mircea Lucescu (74 de ani), liber de contract în prezent, a intrat joi în vestiarul echipei FCSB, înainte ca vicecampioana României să joace meciul cu Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al Europa League, scor 0-0. Gestul lui Lucescu a fost criticat de fostul mare jucător al echipei Dinamo, Cornel Dinu, potrivit Mediafax.

Mircea Lucescu a acceptat propunerea lui Gigi Becali de a veni la meciul de la Giurgiu și de a intra în vestiarul echipei pentru a-i încuraja pe jucătorii de la FCSB. Gestul lui Mircea Lucescu a fost taxat de Cornel Dinu, fost mare jucător și antrenor al echipei Dinamo, care consideră că fostul său coleg din echipa națională a greșit:

  • "În Italia, există o vorbă foarte clară şi spune: . În Italia se spune: . Noi suntem o gloată uniformă. Cei care mai ştiu carte s-au retras. Nu poţi să mai ai pretenţii la această societate care este uniformizată spre rău şi spre ignoranţă.
  • Să-i spuneţi şi lui Mircea. Poate a uitat chestia asta. Poate nu o are în genă. Nu putem să ne ducem într-o asemenea degradare. Ar fi o explicaţie că ajutăm fotbalul românesc. Păi, pe cine să ajut? Pe ăla care dă cu bomba atomică la echipă de câţiva ani (n. red. - Gigi Becali, finanțator FCSB)? Ce să fac acolo? Nu ai ce să faci decât să te compromiţi. Probabil că nu este un moment prea fericit din cariera lui Mircea. Îmi pare rău, dar şi pentru mine este o surpriză total neplăcută.
  • Dacă eşti domn, dacă ai un comportament, indiferent cât ai vrea binele fotbalului, nu te aşezi lângă el sau să încerci să schimbi vorbe sau să faci ceva cu unul care distruge fotbalul de câţiva ani. În pădurea Andronache se spune că au apărut şi extratereştrii într-o perioadă. Deci săracul Vergil e un extraterestru adus la banca lui FCSB Becaliuţa", a spus Dinu, joi seară, pentru Telekom Sport.

Citește și: A făcut implozie negocierea PSD - ALDE -Pro România pentru prezidențiale / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.