Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Dinu știe sigur învingătoarea barajului dintre Dinamo și U Cluj: Știu precis ce spun și îmi asum

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Cornel Dinu, știe sigur că Dinamo va rămâne în Liga 1, după barajul cu U Cluj.

'Procurorul' a susţinut că Dinamo Bucureşti e superioară din punct de vedere al echipei, dar în același timp a surprins când a declarat că la Cluj 'nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj în prima divizie', continuând să spună că 'este o crimă!'.

Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa... Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă. La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum. Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul. Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu la Orange Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.