Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornel Tăbăcaru: 'Am vorbit aseară cu Elena Udrea. A știut că i se va întâmpla ceva rău după verdictul primit de Băsescu'

magnanews.ro
Cornel Tăbăcaru

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a declarat joi, la Antena 3, că a vorbit miercuri seară cu Elena Udrea și că fostul ministru era convinsă că „i se va întâmpla rău” după ce Traian Băsescu a primit verdict de colaborare cu Securitatea. În opinia lui Tăbăcaru, Udrea a plecat cu copilul din țară și o posibilă destinație este Costa Rica.

„Am vorbit de mai multe ori (cu Elena Udrea). Aseară am vorbit ultima dată. Până la decizia primită de Băsescu, Elena credea că nu se va întâmpla nimic rău cu dosarul ei. După intrarea lui Băsescu în malaxor, ea nu a mai stat pe gânduri și a știut sigur că se va întâmpla ceva rău cu ea. I-am spus și eu 'Eleno, ai grijă! Nu cred eu că ăștia mâine te iartă, eu îți spun să te aștepți la tot ce e mai rău'. Nu a spus nici 'da', nici 'nu'. Jur că nu mi-a spus că vrea să plece. Dacă a plecat cu copilul, eu cred că merge în Costa Rica pentru ca acolo are protecție copilul, el fiind cetățean costarican. Părerea mea este că și-a luat copilul și vă spun de ce: nu s-a căsătorit pentru că dacă va fi o chestie gravă, de urgență, de ore, nu va fi timp ca soțul să îi dea acceptul să iasă cu copilul din țară”, a declarat Tăbăcaru.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv, joi, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul 'Gala Bute'. După ce nu a fost găsită la domiciliu, poliția a dat-o în urmărire națională.

Poliția de Frontieră a transmis joi că Elena Udrea „a părăsit teritoriul ţării în cursul dimineţii de 07.04.2022, pe cale terestră, în mod legal”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.