Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornelia Catanga, apel disperat către Gabriela Firea după ce a fost externată: 'Mai văd doar 3%. Am o boală care duce la orbire'

b1.ro
catanga

După ce a trecut pe lângă moarte, Cornelia Catanga a acordat primul ei interviu pentru România Tv. Cântăreața de muzică lăutărească a mărturisit că nu mai are bani să plătească chiria, motiv pentru care stă momentan la niște prieteni. Îndrăgita artistă este convinsă că supărările și gândurile negre sunt sursa problemelor de sănătate, potrivit Spy News.

„Da, mămico, am slăbit. De supărări. N-am putut să stau (c.n. fără fiul meu). Am mai avut și niște alte chestii. Am fost păcălită. Am fost păcăliți. (...) Cum să mă simt? Mă simt bine? Sunt acasă, sub monitorizare”, a spus Cornelia Catanga, la RomâniaTV.

Noi IMAGINI din casa din SUA în care stă Sorina - Cum arată noua viață a fetiței din Baia de Aramă / VIDEO

Mai mult, artista a lansat un apel disperat către Gabriela Firea, în speranța că Primarul General al Capitalei i-ar putea oferi o casă. „Vă cad în genunchi”, a spus cântăreața.

„Sunt un om care nu mai pot să-mi fac meseria. Mai văd doar 3%. Am o boală care duce la orbire”, a mai spus Cornelia Catanga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.