Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Papură a preluat din nou banca tehnică a Universității Craiova: Nu țin de scaun. Contractul e atât timp cât câștigi

Universitatea Craiova
Corneliu Papură

Corneliu Papură a preluat din nou banca tehnică a Universității Craiova. În această iarnă, după ce fostul selecționer Victor Pițurcă a decis să plece de pe Ion Oblemenco, Papură a fost numit în funcția de antrenor al oltenilor, anunță MEDIAFAX.

În conferința de presă susținută înaintea primul meci oficial din 2020 pentru U Craiova, antrenorul Corneliu Papură a vorbit despre situația lui de la echipă.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe?

"Nu mă gândesc la ce va fi în vară. Nu ţin de scaun absolut deloc. Nu m-au interesat niciodată contractele, modul lor de a le... (n.red. - întrebat până când are contract) Credeţi-mă, că nu am citit niciodată contractul. Contractul pentru mine este unul verbal, atât timp cât te înţelegi şi forma de a lucra e de ajuns. Când nu mai merg lucrurile şi trebuie să încetezi contractul, îl încetezi amiabil şi cu asta, basta, nu are rost să mai ţii de anumite acte. Poate şi de asta am pierdut de anumite ori. Material, am pierdut foarte mult ca jucător. Nu m-au interesat contractele în sine, în sensul jurudic. Sunt foarte conştient că la fotbal lucrurile merg foarte repede şi într-un sens şi în celălalt. Nu m-a preocupat un contract din punct de vedere juridic. Contractul la fotbal este atat timp cât câştigi", a spus Papură, potrivit Telekom Sport.

Vineri, 31 ianuarie, Universitatea Craiova o așteaptă pe Gaz Metan Mediaș, pe Ion Oblemenco, de la ora 20:00, în primul meci din etapa a 23-a a Ligii 1.

"Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care este în luptă cu noi pentru play-off. Trebuie să ne aşteptăm la toate scenariile posibile, dar vrem să trecem cu bine peste acest meci. Sunt foarte importante punctele puse în joc. Trei puncte ne-ar ajuta foarte mult pentru configuraţia clasamentului, pentru ceea ce va fi. Dacă vom avea o atitudine bună, să luptăm pentru fiecare minge, cu siguranţă nu vor fi probleme în ceea ce priveşte publicul nostru.

Citește și: Cutremur in Parlament! PSD si UDMR au pornit atacul

Sper ca fanii să ne fie alături, pentru că dacă vom reuşi ceva nu vom reuşi decât dacă vom avea publicul alături. Altfel ne va fi greu. Dacă ai ostilitate, pot apărea sincope în evoluţia echipei. Ca argument sunt meciurile în care nu am evoluat cel mai bine, cu Astra, dar publicul ne-a fost alături şi am luat trei puncte, şi cu Voluntari, în care nu am reuşit cel mai bun joc din sezon, am fost conduşi, am avut susţinearea publicului şi am reuşit întoarcerea rezultatului. La meciul cu Sepsi ne-au fost ostili din minutul 60 şi am pierdut meciul.

Pentru a vorbi de titlu, în primul rând trebuie să intrăm în play-off, iar acolo orice echipă are şanse. Avem meciuri dificile, luptăm acasă cu Mediaşul, iar eu cred că putem învinge orice echipă din România, avem jucători foarte buni, cred în potenţialul echipei.

Koljic nu este apt pentru 90 de minute.

Nu mi s-a propus niciodată un dialog cu fanii, dar aş face-o cu cea mai mare plăcere. În orice zi sunt deschis oricărui dialog, chiar mi-ar face plăcere să dialogăm, să găsim o soluţie ca împreună să facem ceva. E complet neadevărat că am refuzat să discut cu fanii.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

Cred că Dan Nistor e un jucător care ne poate ajuta. A reuşit să se impună în primii 11, a arătat un potenţial bun, are o experienţă bună, cred că s-a integrat bine. E un jucător matur, pe final de carieră, cred că este un câştig pentru noi", a mai adăugat Papură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.